Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

vynechat můžeš poslední let, pokud letíš s příručákem,
pokud máš odbavené zavazadlo, může to být trochu vopruz se k němu dostat (máte někdo reference z poslední doby u LH Group?)
dříve chtěli při nahlášení shortcheckinumu nebo žádosti o vyložení zavazadla dřív doplatit rozdíl tarifů (velmi drahá sranda), nebo vyžadovali papír od doktora, pokud to bylo nějaké medical emergency důvody..
nevím, jak to mají teď.

0 Citovat

Se zavazadlem je to mission impossible.

0 Citovat

obezlicka je, pokud to clovek planuje dopredu a neni to nahle rozhodnuti, naplanovat si to tak, aby ten posledni prestup, na kterem se chce clovek vyparit, byl dlouhy. idealne pred noc, ale staci i dlouhy pres den.

pak jde bez problemu u kufru odbavit jako cilove letiste to prestupni.

0 Citovat

Jestli se někdo chystá na sever v červnu, tak SAS má pár zajímavých cen, například tohle:

Summary  

Outbound

Berlin BER – Tromso TOS

19 Jun22:15 - 11:1513h 0m1 stop

Flight details Light

Return

Tromso TOS – Berlin BER

29 Jun20:45 - 09:2512h 40m1 stop

Flight details

Light Adult   

Show details 2 142 NOK

Total 2 142 NOK

1 adult

incl. 1 792 NOK in taxes & carrier-imposed fees

0 Citovat

přes ticket.se šlo sehnat na přelom května a června prodloužený víkend v tromso se SAS za 2800, 

z berlína za takovou částku nic moc

1 Citovat

Tádžikistán z Prahy bude extra dostupný

received-26104395839195452.jpg

5 Citovat

Soul v květnu z Prahy s LOT za 12800 Kč tady na CL

screenshot-20260224-131424-chrome.jpg

0 Citovat

Soul v květnu a některé termíny v červnu za 11.286 Kč přímo na LOTu (například 20.5.-1.6.)

0 Citovat

Kdo dnes také chytl ten Taškent za 80 Euro RT z Prahy? Ještě jsem chtěl Tbilisi za 40, ale než jsem dodělal Taškent tak už to bylo rozebrané (flyone).

0 Citovat

@toMas_2
viděl jsem to dopo ale bohužel se mi nepodařilo dokončit

0 Citovat

A ten Taškent jsi koupil? Mně to házelo chybu po vyhledání něco ve stylu, že vybraná sedadla za danou cenu jsou již pryč. I když to reálně vyhledalo a všechno, ale chybu to házelo až dál.

0 Citovat

@Michal
Ano šlo to, musel jsi s tím mít trpělivost a proklikat se tím na několik pokusů. 

0 Citovat

Jj, podařilo se mi to koupit za těch 80 euro na září. Ale hrabal jsem se v tom už od cca 09:55 a nákup proběhl v 10:30 (napoprvé). Poté už to bylo probrané a ukazovalo to ceny, které již nebyly dostupné (na tom jsem právě umřel při nákupu Gruzie). Nakonec jsem Tbilisi koupil jenom OW Gruzie - Moldavsko na začátku září, z Moldavska pak koupím do PRG W6. A cestu tam koupím přes Pegasus poslední týden v srpnu (až zase klesne na 65 Euro). Takže to bude slušný letecký guláš :)

2 Citovat

Kde se o tomhle kaufu dalo dozvědět, jestli to není tajné?

1 Citovat

Musíš sledovat stránky leteckých společností 😉 případně newsletter

0 Citovat

Škoda...taková akce by měla být na hlavní stránce místo po*ranejch zájezdů :)

15 Citovat

@Aguero

Běžným uživatelům CL už moc nedává smysl na takové akce upozorňovat na tomto serveru...

1 Citovat

Aguero: jak už tu bylo naznačeno, buď bylo jen velmi málo míst nebo byla chyba opravena moc rychle. Každopádně já nenarazil ani na jeden termín, který by šel reálně koupit -> taková akce na HP za mě místo nemá, když se nám nepodaří proklikat zdárně ke koupi ;)

0 Citovat

A u tech zajezdu je vice nez jednotky poslednich mist??

3 Citovat

U nich se nám podaří proklikat ke koupi.

0 Citovat

To že se vám nepodaří proklikat ke koupi neznamená že ostatním taky ne...

0 Citovat

Mandre napsal(a):

A u tech zajezdu je vice nez jednotky poslednich mist??

Marže 🫰💸

Místo toho je tady neustálá záplava letenek pondělí až středa z Bratislavy nebo Vídně 😁

5 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

To že se vám nepodaří proklikat ke koupi neznamená že ostatním taky ne...

Však jasně, jen říkám proč ten FlyOne nebyl na hlavní stránce - protože my jsme na tu cenu nenarazili.

0 Citovat

He-he

img-6415.jpg

3 Citovat

Za mě podpora provozovatelům webu - zájezdy ve výrazně slevě na hlavní stránku jednoznačně patří a je jedno, že se to opakuje často, každý jezdíme jindy. A jestli z toho je solidní provize, tak si ji zasloužíte. 

Letenky taky super, neřešte některé uživatele, kteří si myslí, že prostě jde odchytit každou akci (i proto je víc webu na trhu, prostě sem tam se vyplatí projet jich víc). Mně se zrovna víc hodí Praha, ale nechápu ty stížnosti na Vídeň / Bratislavu, spousta lidí to tam má blíž než do Prahy. 

6